Liberaalipuolue – Vapaus valita, Helsingin piirijärjestö

Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestön tehtävänä on edustaa puoluetta piiri- ja kunnallistasolla. Piirijärjestö asettaa puolueen ehdokkaat kunnallisvaaleissa ja tekee esityksen eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiiriin asetettavista ehdokkaista. Piirijärjestö myös vastaa vaalikampanjoista Helsingin alueella.

Liberaalipuolueen Helsingin piirijärjestöön voivat liittyä henkilöt, joiden kotipaikka on Helsingin tai Ahvenanmaan maakunnan vaalipiirin alueella tai ulkomailla.

Piirijärjestön vapaa-ajan toiminta: Afterworkeista on muodostunut tapa ja 2 kuukauden välein piirijärjestöllä on puolueen sosiaalisessa mediassa kerrotussa paikassa työnjälkeiset politiikkakeskustelut.

Piirijärjestön historiaa: Vuoden 2024 eduskuntavaaleissa puolue sai 3539 ääntä, mutta se ei riittänyt kansanedustajaan. Ensimmäiset vaalit puolueella olivat vuoden 2017 kunnallisvaaleissa Liberaalipuolue keräsi Helsingissä yhteensä 1646 ääntä, joilla irtosi kaupunginvaltuustosta kaksi varasijaa sekä luottamustoimia. Liberaalipuolue vaikuttikin näin ollen kaupungin päätöksentekoon Sosiaali- ja terveyslautakunnassa (Leo Bergman, jäsen), digitalisaatiotoimikunnassa (Johanna Vendelin, varajäsen) sekä vaalilautakunnassa (Amos Ahola, varajäsen).

Piirijärjestön hallitus

Piirijärjestön hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta helsinki@liberaalipuolue.fi.

Yksittäisten hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@liberaalipuolue.fi.

Nina Sneitz

Nina Sneitz

Puheenjohtaja
Lassi Kivinen

Lassi Kivinen

Varapuheenjohtaja
Ville Särkkä

Ville Särkkä

Hallituksen jäsen
Santeri Lakio

Santeri Lakio

Rahastonhoitaja
Teo Gebhard

Teo Gebhard

Hallituksen jäsen
Mikko Miettinen

Mikko Miettinen

Hallituksen jäsen
Mira Korhonen-Low

Mira Korhonen-Low

Hallituksen jäsen
Ville Kivinen

Ville Kivinen

Varajäsen

Click here to add your own text