Liberaalinaiset ry

Liberaalinaisten päätavoitteena on lisätä naisten kiinnostusta liberaaleja arvoja ja Liberaalipuoluetta kohtaan sekä kasvattaa puolueen naisjäsenten määrää. Tähän tavoitteeseen yhdistys pyrkii oman some-keskustelufoorumin välityksellä, edistämällä puolueen naisten näkyvyyttä katukampanjoinnin kautta ja järjestämällä naisille, perheille tai kaikille soveltuvia avoimia tilaisuuksia.

Liberaalinaiset pyrkii testaamaan ja kehittämään sellaista poliittista keskustelukulttuuria ja toimintatapoja, mitkä puhuttelisivat parhaiten naisia ja kannustaisivat heitä ryhtymään aktiivisiksi poliittisiksi toimijoiksi.

Liberaalinaiset on mahdollisuuksien tasa-arvoa kannattava yhdistys, joka ei painota keskustelunavauksissaan tasa-arvokysymyksiä. Liberaalinaiset ei halua edistää jaottelua eri sukupuolten välillä vaan pyrkii kaventamaan sitä, ja siksi Liberaalinaiset pyrkii ohjaamaan kaikki uudet naisjäsenet mukaan myös puolueen muuhun toimintaan. Liberaalinaisten järjestämät seminaarit tai paneelikeskustelut tulevat olemaan avoimia kaikille.

Tuntuvatko nämä ajatukset kiinnostavilta?

Me Liberaalinaiset allekirjoitamme nämä ja monet muut yksilönvapauksiin liittyvät ajatukset. Järjestömme jäsenyyttä voit hakea liittymällä ilmoittamalla jäsenhakulomakkeessa liittyvänsä Liberaalinaisiin. Puolueen jäsenjärjestön henkilöjäsenet ovat automaattisesti myös puolueen jäseniä.

Liity rohkeasti mukaan!

Jäsenjärjestön hallitus

Liberaalinaisten hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta liberaalinaiset@liberaalipuolue.fi

Johanna Vendelin

Johanna Vendelin

Puheenjohtaja
Anna Aaltonen

Anna Aaltonen

Varapuheenjohtaja
Emilia Raiskio

Emilia Raiskio

Sihteeri

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Liberaalinuoret löytyvät seuraavista sosiaalisen median kanavista:

Facebook – Liberaalinaiset

Twitter – @liberaalinaiset

Instagram – @liberaalinaiset