309 Visa Pollari

Ohjelmistokehittäjä

Uudenmaan vaalipiiri

Kuka?

Olen 27 vuotias ohjelmistokehittäjä Espoosta. Olen päätoimiesti töissä, ja siinä sivussa pyrin valmistumaan Aalto Yliopistosta tietotekniikan diplomi-insinööriksi. Olen toiminut toiminimiyrittäjänä ohjelmistokonsulttina monenlaisissa IT-hankeissa.

Harrastan erinäistä yhdistystoimintaa, hackathon-tapahtumia, ja ylipäätään nautin projektiluontoisesta puuhastelusta. Iloa elämässä minulle tuo esimerkiksi leipominen ja filosofia.

Viestini äänestäjälle

Haluan kehittää suomessa vallitsevaa poliittista keskustelua ja järjestelmää, sekä ohjata yhteiskuntaa suuntaan, jossa mahdollisimman moni voi kokea omistajuuden ja kuulumisen tunnetta yhteiskuntaa kohtaan.

Vaalilupaukseni

  1. Aion ehdokkaana ja mahdollisena kansanedustajana luoda ja kehittää metakeskustelua valtion roolista yhteiskunnassa, sekä kehittää valtion demokraattisia käytäntöjä
  2. Valtion budjetin tulee olla linjassa valtion tehtävien kanssa. Tehtäviä pitää terävöittää, ja käydä avointa keskustealua siitä minkälaisen valtion oikeastaan haluamme, ja mitä tarpeita yhteiskunnalla tarkalleen on valtion suhteen.
  3. Aion edistää avoimuutta, erityisesti julkisten hankintojen suhteen. Julkisten ohjelmistoprojektien tulisi olla avointa lähdekoodia, sekä valtion, sekä sen rahoittamien tahojen teettämien tutkimusten datan pitäisi olla julkista.

Linkit