116 Tomi Hietala

Vuoromestari, Metsätalousinsinööri (amk)

Varsinais-Suomen vaalipiiri

Kuka?

Olen 44-vuotias salolainen perheellinen mies jonka työuraan mahtuu kuljetusalan ja teollisuuden kokemusta. Olen toiminut myös työpaikkani työsuojeluvaltuutettuna. Harrastuksiini kuuluvat mm. tietokonepelit, historia ja päivän politiikan seuraaminen. Historiasta etenkin Bysantti ja keskiaika kokonaisuutena kiinnostavat eniten. Poliittisena esikuvana pidän Milton Friedmania, vaikka en olekaan yhtä jyrkästi minimivaltion kannalla kuin hän aikanaan oli.

Viestini äänestäjälle

Kuvittelen Suomen jossa perustulosta on tullut normaali arkinen asia. Olitpa sitten työtön, opiskelija, työssäkäyvä, yrittäjä, tai jotain muuta, niin asioiminen julkisissa virastoissa olisi sujuvaa, sinulta ei pyydetä lisäselvityksiä muotoseikkoihin takertuen, eikä karenssit pauku eräpäivien ylittyessä.

Haluan että ihmistä kohdellaan aina yksilönä eikä jonkin tietyn ryhmän stereotypian perusteella.

Olen omien vastausteni perusteella hyvinkin keskimääräinen klassinen liberaali. En ole mitenkään radikaali ajatuksissani, vaan hyväksyn tietyn määrän konsensusta mukaan. Ääripää ei ole koskaan mielestäni hyväksi.

Äänestä rohkeasti!

Äänestä pienpuoluetta rohkeasti. Muutos ei tapahdu vanhoja rakenteita äänestämällä. Äänesi ei mene hukkaan, vain kokonaan äänestämättä jättäminen tai hylätty ääni on mennyt hukkaan.

Vaalilupaukseni

  1. Valtio ihmistä varten eikä ihminen valtiota varten.
  2. Kouluihin oppimisrauha pienryhmiin panostamalla. Inkluusiosta luopuminen.
  3. Kirkon ja valtion erottaminen toisistaan. Uskonnonvapaus.

Tue vaalikampanjaani!

Vaalitili: FI27 4711 1020 0332 13

Viestiin laitettava: nimi, asuinkunta, yhteystieto ja lahjoituksen saaja.

Linkit