49 Timo-Pekka Kuusama

Vanhempi konstaapeli

Pirkanmaan vaalipiiri

Kuka?

Pyrin eduskuntaan päästäkseni muuttamaan Suomen poliittista suuntaa kohti vapaampaa yhteiskuntaa. Nykyinen eduskunta on pysynyt kokoonpanoltaan vakaana liian kauan, ja politiikan suunta on pysynyt vuoroin eriarvoistavana tai taloudellisesti vastuuttomana. Työssäni poliisina olen nähnyt vuosien saatossa miten yhteiskuntamme muuttuu: samaan aikaan meillä toinen osa kansasta yltää yhä korkeampaan elintasoon, kun toinen taistelee saadakseen lapsilleen peruspalveluita.

Yhteiskunnan tehtävä on taata kansalaisilleen turvallinen maa jossa jokainen voi lähteä mahdollisimman tasavertaisista mahdollisuuksista elämään elämäänsä juuri niinkuin itse haluaa. Julkishallinnon tehtävä on taata sisäinen ja ulkoinen turvallisuus, sosiaali- ja terveyspalvelut, koulutus sekä näiden johdannaiset, ei jakaa yritystukia ja maksaa hyvätuloisten sähkölaskuja.

Valtion on syytä palata ydintehtäviensä pariin ja keskittyä hoitamaan ne kunnolla – vain näin voimme taata vapaan ja tasapuolisen yhteiskunnan kaikille.

Viestini äänestäjälle

Tavoittelen paisuneen julkishallintomme palauttamista sopusuhtaiseksi. Valtio jakaa tällä hetkellä tehottomalla byrokratialla rahaa paikkoihin jonne verorahat eivät kuulu, samalla kun peruspalvelut eivät toimi kunnolla. Haluan tuoda polittiseen päätöksentekoon priorisointia ja lopettaa vastuuttoman rahan jakamisen kaikille ketkä sitä keksivät pyytää.

Julkishallinnon tehtävä on mahdollistaa vapaa elämä kansalaisilleen, ei sanella rahoituksella taiteen tekijöiden arvojärjestystä, sotkea markkinoita yritystuilla tai määrittää veroilla ja lupakäytänteillä miten ihmisen tulee elämäänsä elää.

Vaalilupaukseni

Valtio takaisin ydintehtäviensä pariin.

Tue vaalikampanjaani!

Vaalitili: FI18 1439 3500 2466 35

Viestiin laitettava: nimi, asuinkunta, yhteystieto ja lahjoituksen saaja.

Linkit