44 Severi Virolainen

Arkkitehti, yrittäjä

Helsingin vaalipiiri

Kuka?

Olen helsinkiläinen arkkitehti, IT-yrittäjä ja kuuden lapsen isä. Asun vaimoni ja kahden yhteisen lapsemme kanssa rivitalossa Laajasalossa, muut lapset ovat jo aikuisia. Pääosan elämästäni olen vetänyt omaa menestyvää yritystä, mutta olen myös opettanut korkeakouluissa Suomessa ja Etelä-Koreassa, sekä toiminut moottoripyöräseikkailumatkaoppaana eksoottisissa paikoissa. Olen monipuolisesti aktiivinen ja pyrin olemaan siellä, missä asioihin voidaan vaikuttaa. Harrastuksiini kuuluvat vesipallo, moottoripyörät ja purjehdus. Mutta myös politiikka, lukeminen, elokuvat ja punaviini. Tärkeimmät tavoitteeni eduskunnassa ovat ilmastonmuutoksen torjuminen, valtion kulukuuri, sekä vallan ja vastuun palauttaminen ihmisille itselleen. Keinoina esimerkiksi verotuksen siirtäminen tuloveroista haittaveroihin.

Viestini äänestäjälle

Haluan lähinnä ajaa tärkeiksi näkemiäni asioita, ja vaikka minua ei vielä ole eduskuntaan valittu, on hyvin suuri osa asioista, joita ajoimme 90-luvulla, jo toteutunut.

Äänesi ei mene hukkaan

Vaikka puolueemme on pieni, niin jokainen meille annettu ääni viestii muille puolueille, että tavoitteillamme on kannattajia. Muut puolueet kopioivat meiltä tavoitteita, joita eivät itse uskaltaisi ensimmäisinä lähteä ajamaan. Niinpä meille annettu ääni on tavallista vaikuttavampi.

Vaalilupaukseni

  1. Suomen velkaantuminen käännettävä rikastumiseksi.
  2. Verotuksen painopiste työstä ympäristöhaittoihin.
  3. Kansalaisille vapautta ja vastuuta suojaverkkoa unohtamatta.

Tue vaalikampanjaani!

Vaalitili: FI58 1299 5000 1711 47

Viestiin laitettava: nimi, asuinkunta, yhteystieto ja lahjoituksen saaja.

Linkit