122 Sami Lehtimäki

Tietohallintojohtaja

Varsinais-Suomen vaalipiiri

Kuka?

25 vuotisen työurani aikana olen aloittanut pohjalta ja kehittänyt aina niitä ympäristöjä joissa olen työskennellyt. Urallani olen edennyt  tietohallintojohtajaksi. Olen onnistuneesti vetänyt useita projekteja, erillaisissa ympäristöissä ja olen nähnyt työmaailman sekä asiakkaana, että palveluntoimittajana. Matkan varrella olin 10 vuotta IT-alan yrittäjänä. Kokemukseni työelämästä, yrittäjyydestä ja järjestötoiminnasta on antanut eväät kehittää Suomea yhteiskuntana.

Olen ollut yhdistyksissä, joista viimeisin jonka hallituksessa olen, on luonnon ennallistamiseen liittyvä hanke, jossa parannetaan vesistön tilaa joessa. Tätä edeltävä yhdistys, jonka toiminnassa olen myös edelleen mukana, on Inno Ukraine. Yhdistys auttaa Suomeen tulleita Ukrainalaisia, joilla on lemmikkejä mukana, eivätkä siksi voineet mennä yhteismajoitukseen.

Olen ehdolla nimenomaan luodakseni parempaa yhteiskuntaa ja korjatakseni Suomen tämän hetkistä terveydenhuollon tilaa, sekä velkaantumista. Liberaalit arvot ovat minulle tärkeitä ja näen että nykyisessä tilanteessa talouden saaminen oikealle polulle on erittäin tärkeää.

Viestini äänestäjälle

Suomen tilanne ei ole helppo. Tätä kuvastaa parhaiten, miten heikoimmilla menee. Terveydenhuolto on jo kriisissä ja hoitajapula on erittäin konkreettinen ongelma, joka kertoo siitä mihin yhteiskuntamme on mennyt. Tämän korjaamiseksi vaaditaan rohkeita, mutta perusteltuja ja järkeviä tekoja.

Poliittinen päätöksenteko kaipaa aitoa johtajaa, jolla on näkemystä siitä, mihin asiat ovat menossa ja mitä niille pitää tehdä. Sen lisäksi tällainen hyvä johtaja osaa myös kuunnella ja kommunikoida.

Hyvänä esimerkkinä pidän Sauli Niinistöä, joka osaa johtamisen ja kommunikoinnin.

Leikataan järjellä – Rakennetaan uutta

Tee muutos kohti Suomea, jossa osataan järjellä leikata kun sitä tarvitaan, mutta myös rakentaa ja kehittää oikeita asioita. Äänestä siis Sami eduskuntaan.

Vaalilupaukseni

  1. Terveydenhuolto kuntoon
  2. Suomen talous kuntoon
  3. Hyvää johtamista Suomeen

Linkit