297 Marko Demidoff

Yrittäjä, fysioterapeutti

Uudenmaan vaalipiiri

Kuka?

Olen Marko Demidoff, 41-vuotias espoolaisyrittäjä. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja osteopaatti sekä lähihoitaja ja koulutettu hieroja. Työn ohessa teen terveystieteen yamk-opintoja.

Työkokemusta olen kartuttanut hoitotyössä (ikääntyneet ja vammaiset) sekä viimeiset 11 vuotta yksinyrittäjänä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja kuntouttamalla. Lasten- ja nuorten ja erityisesti ikääntyneiden liikkuminen ovat sydämen asioita, joihin haluan käyttää poliittisia panoksiani tulevaisuudessa. Olen myös Suomen fysioterapeuttien ammattiliitossa hallituksen jäsen ja näin ollen saan nauttia kuntoutusalan kehittämistyöstä yhdessä hienojen kollegoiden kanssa. Terveydenhuollossa kuntoutusalan ammattilaisia ei toistaiseksi hyödynnetä riittävällä tavalla, joka näkyy korkeina hoitokuluina mm. ikääntyneiden ja monien sairauksien kohdalla.

Poliittisella tasolla jaan Liberaalipuolueen arvot sekä vision. Näen, että Liberaalipuolueen puolueohjelmasta voi löytää vastauksen moneen yhteiskunnalliseen epäkohtaan, kuten alati kohoaviin valtion kuluihin. #leikattavaalöytyy on yksi poliittisen historian parhaita kampanjoita!

Viestini äänestäjälle

Suomalainen politiikka kaipaa uusia ajattelijoita, joita ohjaa rohkean päättäväisyyden lisäksi ymmärrys tutkimustiedosta ja asiantuntijatiedon hyödyntämisestä päätöksenteossa. Pelkkään että ideologiaan perustuva poliittinen päätöksenteko on tullut tiensä päähän. Kotimainen poliittinen kenttä kaipaa raikkaita toimijoita, joita ei velvoita mm. historiassa luotujen sidosryhmien rahoittaminen ja loputon velaksielämisen eetos.

Haluan tehdä Suomesta hyvän maan elää ja yrittää. Maan, jossa työnteko kannattaa, ulkona liikkuminen on turvallista ja kouluissa vallitsee työrauha. Maan, jossa liiallinen verotus ei vie työntekemisen iloa. Maan, jossa ikääntyneistä pidetään huolta muutenkin kuin hylkäämällä heidät hoitolaitoksiin. Maan, jossa poliitikot ajavat kansalaisen hyvinvoinnin kannalta ydinasioita. Maan, jossa rakenteisiin piilotettu korruptio minimoidaan. Maan joka on kaikinpuolin vetovoimainen investoinneille ja työperäiselle maahanmuutolle. Maan, jossa jokaisella on hyvä olla.

Muista äänestää!

Äänestämällä voit vaikuttaa ja hyvin äänestämällä teet Suomesta paremman paikan elää!

Vaalilupaukseni

Kuuntelen kansaa, kuuntelen asiantuntijoita ja teen parhaani päätöksenteossa.

Tue vaalikampanjaani!

Vaalitili: FI14 2281 2000 0693 12

Viestiin laitettava: nimi, asuinkunta, yhteystieto ja lahjoituksen saaja.

Linkit