145 Eerik Pakarinen

Diplomi-insinööri, myynti-insinööri

Hämeen vaalipiiri

Kuka?

Olen 31-vuotias diplomi-insinööri, kansalaisaktiivi ja perheenisä. Harrastan suunnistusta, hiihtoa ja kaupunkisuunnittelua.

Olen viimeisen viiden vuoden aikana työskennellyt usealla eri teollisuudenalalla, mutta ollut myös opiskelija, työtön ja vanhempainvapaalla. Olen siis joutunut monin eri tavoin olemaan tekemisissä turhauttavan tukijärjestelmän kanssa. Tämä onkin päämotiivini siihen, että haluan lähteä politiikkaan ajamaan perustuloa ja byrokratian poistoa. Poliittisen heräämisen sain luettuani Rutger Bregmanin teoksen Ilmaista rahaa kaikille, jossa perustulon perusteltiin olevan sekä kansantaloudellisesti kannattavampi vaihtoehto tehottomalle nykyjärjestelmälle että parantavan ihmisten hyvinvointia valinnanvapautta lisäämällä.

Vaalilupaukseni

  1. Ilmaista rahaa kaikille.
    Perustulo ja turhan byrokratian poistaminen parantavat ihmisten vapautta valita, miten he rakentavat oman elämänsä yhteiskunnan jäseninä.
  2. Pidetään ympäristöstä parempaa huolta. Luontokato, ilmastonmuutos ja ympäristöhaitat ovat todellisia ongelmia, jotka pitää ratkaista niin, että jälkipolvemmekin saavat nauttia puhtaasta luonnosta.
  3. Tuetaan ihmisiä, ei asioita.
    Valtion tehtävä ei ole valita esimerkiksi sitä, mitä kulttuuri- ja liikuntapalveluita kansalaisten tulisi harrastaa. Annetaan kansalaisten itse valita, mihin laittavat rahansa.

Tue vaalikampanjaani!

Vaalitili: FI53 1432 3500 6586 95

Viestiin laitettava: nimi, asuinkunta, yhteystieto ja lahjoituksen saaja (Eerik Pakarisen tukiyhdistys).

Linkit