616 Harri ”Hakki” Kreus

johdon konsultti, puolueen puheenjohtaja

Espoo

Olen mankkaalainen johdon konsultti ja uusioperheen isä. Olen asunut Espoossa lapsuudessani Haukilahdessa, pitkään asuin Kirkkonummen puolella ja palasin 2015 Tapiolaan. Olen entinen meriupseeri ja edelleen aktiivireserviläinen sekä yksityisautoilun kannattaja.

Vaaliteemani ovat: Vähemmän tehtäviä – vähemmän veroja: Kunnan keräämiä verovaroja tulee käyttää vain sellaisiin palveluihin ja hankkeisiin, jotka ovat hyödyllisiä suurelle osalle kuntalaisia. Verovaroilla ei saa suosia eturyhmiä tai poliitikkojen lähipiiriä.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus on susi jo syntyessään ja vastustan sitä. Liikkumisen vapautta ei saa julkisen vallan toimesta tarpeettomasti rajoittaa. Kunnan tuotettava sellaisia palveluita kuin kuntalaiset haluavat. Palvelut tulee tuottaa tavoilla, joilla parhaiten pystytään vastaamaan asetettuihin vaatimuksiin ja tuottajana voi olla julkinen tai yksityinen taho.

Kuntalaisten turvallisuus on kunnan ydintehtävä. Koronaviruspandemia opettamana kuntien omaa valmiutta kriiseihin on parannettava huolehtimalla varautumisesta ja harjoittelemalla.

  • Sähköposti

    harri.kreus
    @liberaalipuolue.fi