Jani Luopajärvi 23

isännöitsijä

Vesilahti

Opinnot ja työt ovat johtaneet Etelä-Pohjanmaalta viiden maakunnan kautta Vesilahden kirkonkylälle, joka on ollut minun ja perheeni kotina 2010 alkaen. Perheeseeni kuuluvat vaimoni ja kolme tyttöämme.
Ammatiltani olen isännöitsijä.

Tavoitteenani on edistää puolueen perusarvoa – vapautta valita. Vapautta ottaa vastuuta itse ja järjestää esimerkiksi tarvittavia palveluita itse parhaaksi katsomallaan tavalla ja kustannuksilla – sen sijaan, että järjestämisvastuu olisi kunnalla.

Työssäni olen tottunut seuraamaan alati muuttuvaa lainsäädäntöä ja normeja sekä viemään niitä käytäntöön. Työssäni hankin asiakkailleni erilaisia huolto- ja ylläpitopalveluita, järjestän peruskorjaus ja -parannushankkeita, sekä vastaan siitä, että yhtiöiden hallintaa toteutetaan asianmukaisella tavalla, talous pysyy kunnossa ja päätökset ovat oikeudenmukaisia. Asiakkuuksien kautta olen päässyt tutustumaan läheltä erilaisiin tapoihin järjestää asumista asunto-osakeyhtiöissä mm. palvelutaloissa sekä kiinteistöosakeyhtiöissä muita tilankäyttötapoja ja järjestelyjä mm. terveydenhoitopalveluiden, kaupan, ravintoloiden, päiväkotien ja seurakuntien tarpeissa.

Teen yhteistyötä yhdessä lukuisten eri viranomaisten kanssa sekä kiinteistöjen ylläpidon ja korjaus/ -täydennysrakentantamisen ja uudisrakentamisen ammattilaisten kanssa. Asunto ja kiinteistöosakeyhtiössä on paljon yhtäläisyyksiä kuntien toimintoihin, tosin eri mittakaavassa.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia