Tea Törmänen 645

tohtorikoulutettava

Espoo, Suurpelto

Olen vastikään uransa lopettanut maajoukkueurheilija (amer. jalkapallo), joka keskittyy tällä hetkellä väitöskirjan tekoon Helsingin yliopistossa eläinlääketieteen laitoksella. Valmistuin eläinten käyttäytymistieteiden maisteriksi Exeterin yliopistosta (UK) vuonna 2015 ja sitä ennen olen suorittanut mm. fysioterapeutin tutkinnon. Toimin tällä hetkellä apuvalmentajana Helsinki Roostersin naisten Vaahteraliigajoukkueessa ja Suomen Ekomodernistien puheenjohtajana. Olen myös kolmevuotiaan tyttären äiti.

Politiikassa olen ollut ensimmäistä kertaa mukana jo teini-ikäisenä, mutta urheilu-ura ja opinnot ovat viime vuosina vieneet niin paljon aikaa, että politiikka on ollut jo hetken tauolla. Nyt haluan taas kuitenkin päästä vaikuttamaan itselleni tärkeisiin asioihin. Eniten osaamista on koulutustaustan ja harrastusten takia terveydenhuollon, liikunnan ja ympäristöasioiden puolelta, mutta tapanani on perehtyä kaikenlaisiin asioihin huolellisesti ennen mielipiteen muodostamista.

Omaan tieteellisen maailmankuvan ja mielestäni politiikassa tulisi lisätä tehtyjen toimenpiteiden vaikutusten seurantaa ja tutkimustuloksiin perustuvaa päätöksentekoa.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia