Oskar Westerlund 646

yrittäjä

Espoo

Olen 28-vuotias internet yrittäjä ja koulutukseltani olen ekonomi. Asun Suur-Tapiolan alueella ja myyn strategian toimeenpanoon liittyviä digituotteita ulkomaalaisille yrityksille internetin välityksellä.

Asetuin ehdolle kuntavaaleihin Liberaalipuolueen riveihin koska haluan toimia yhtenä Espoon monista tulenkantajista seuraavat neljä vuotta. Haluan tuoda mukanani kunnanvaltuustoon ratkaisukeskeisyyttä. Painotan myös hyvää yhteistyökykyä ja sovittelutaitoja koska yhteisten asioiden hoitaminen vaatii sitä. Voimme mahdollistaa monta hyvää asiaa kunnanvaltuustossa kunhan asenteemme on kunnossa.

Uskon olevani oikea ehdokas kunnanvaltuustoon koska minulla ja Espoolla on pitkään kestänyt tuttavuus. Vietin varhaislapsuuteni 90-luvulla Espoossa Kauklahden laitamilla luonnon keskellä. Niistä päivistä on kulunut jo tovi ja luonto on saanut väistyä osittain asuntojen tieltä. Kasvava kunta muuttuu ja Espoon tulevaisuus näyttää lupaavalta. Emme saa kuitenkaan tuudittautua omahyväsiyyteen vaan työtä täytyy tehdä päivittäin että huominen olisi vielä parempi. Maailma ei ole vielä valmis. Voimme tehdä siitä juuri haluamamme. Meiltä vaaditaan vain tahtoa, tarmoa, tulevaisuudenuskoa ja osaamista. Uskon että näitä ominaisuuksia löytyy Espoosta yllin kyllin.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia