Anton Murola 82

yrittäjä

Akaa

Olen 38-vuotias yrittäjä ja osa-aikainen poliitikko Akaan Kurisjärveltä. Arjen keskellä suurinta iloa tuottavat lasten, esikoinen pian neljä ja ja kuopus kohta yksi, telmimisen, tihuloinnin ja uusien asioiden oppimisen seuraaminen yhdessä rakkaan vaimoni kanssa.

Yritykseni tarjoaa markkinoille paikallisen tanssikoulun ja koko Suomen alueelle palvelunsa tarjoavan turboahdinhuollon. Outo yhdistelmä, moni sanoo.
Tanssinopettajia on kuusi, mukaan lukien äitini, ja turboammattilaisia lisäkseni kaksi – yritys on pieni, panokset paikoin kovat ja tilanteet tuskaiset. Mutta tiedän, ja toivon, onnistuvani!

Politiikkaan minut toi halu jättää parempi Suomi sukupolveni jälkeläisille – en hae lyhytikäistä pikavoittoa itselleni ja kavereilleni, vaan joustavan ja reilun toimintaympäristön nuoremmilleni. Tällä hetkellä kuljen yhteistä tavoitetta kohti Liberaalipuolueen Pirkanmaan piirijärjestön puheenjohtajana ja Akaassa kuntavaaliehdokkaana.

Kotipitäjässäni Akaassa toivoisin päätännän perustuvan pienemmissä asioissa yrittäjämäiseen ketteryyteen ainaisen jankkaamisen ja ongelmanosoittamisen sijaan. Suuremmissa – kalliimmissa – asioissa tulisi toimia riippumattomien asiantuntijoiden suosituksiin vahvasti nojautuen ja elinkaarikustannuksiin perustuen.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia