108 Severi Virolainen

arkkitehti, yrittäjä

Helsinki

Vastuu ympäristöstä ja tulevaisuudesta on meillä — Jätetään lapsillemme perintö, jota he arvostavat!

Kuvaus itsestäni: Olen helsinkiläinen 54-vuotias arkkitehti ja yrittäjä. Minulla on kuusi lasta, joista kaksi, 5- ja 8-vuotiaat, nykyisen vaimoni kanssa. Olen koko elämäni asunut Helsingissä, lukuun ottamatta muutamaa vuotta Espoon Ruukinrannassa muutaman sadan metrin päässä Helsingistä ja vuotta Sŏulissa apulaisprofessorina. Helsingissä olen asunut Kruunuhaassa (vauvana), Etelä-Haagassa, Meilahdessa, Alppiharjussa, Munkkiniemessä ja nyt olen muutamassa Laajasaloon.

Olen koulutukseltani arkkitehti ja muutama vuosi sitten aloitin myös sivutoimiset jatko-opinnot Aallossa tähtäimenä tekniikan tohtorin tutkinto. Minulla on ollut muutamakin yritys, joista merkittävin on BIM-ohjelmistoja ja -asiantuntemusta myyvä M.A.D. ja harrasteyrityksenä ympäri maailmaa moottoripyöräseikkailumatkoja tekevä MadBike.

Harrastan lisäksi vesipalloa, moottoripyöräilyä ja kaikenlaista muuta liikuntaa sulkapallosta lenkkeilyyn. Muuton jälkeen myös veneily lipunee vähitellen kuvioihin.

Poliittisesti olen hyvin liberaali, mutta oikealla. Tärkeitä arvoja minulle ovat oikeudenmukaisuus, luonto, työ, vapaus ja vastuunkanto.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia