Lähde puolustamaan vapautta, lähde Liberaalipuolueen ehdokkaaksi

Liberaalipuolue hakee ehdokkaita tuleviin eduskuntavaaleihin. Jos kannatat puolueen ajamia asioita, ja olet valmis edistämään niitä, tule mukaan! Ehdokkaaksi ryhtyminen on hyvä tapa tutustua puolueen toimintaan ja oppia uutta poliittisesta toiminnasta, joten aiemman kokemuksen puutteesta ei ole haittaa.

Voit ilmoittaa liberaalipuolueen ehdokkaaksi lomakkeen kautta. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse tarkempia tietoja ehdokasasettelusta, kampanjoinnista ja vaalitapahtumista vaalien lähestyessä.

Ilmoittaudu eduskuntavaalien 2023 ehdokkaaksi alta!

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää vaaleista, ehdokasasettelusta tai olet epävarma sopivuudestasi ehdokkaaksi, voit ottaa yhteyttä meihin pikaviestimien kauttapuoluehallitukseen sähköpostitse tai omaan piirijärjestöösi.

Vaaleissa ehdokkaita asettavat puolueen piirijärjestöt vaalipiireissään. Piirijärjestön päätös ehdokkaista tehdään piirien vaalikokouksissa tai piirihallituksen toimesta. Lopulliset eduskuntavaaliehdokkaat piirijärjestöjen ehdotusten pohjalta päättää puoluevaltuusto puolueen sääntöjen mukaisesti.