24 Tero Koski

ympäristötekniikan insinööri, toisen asteen opettaja

Vaasan vaalipiiri

Olen 43-vuotias ympäristötekniikan insinööri, kahden tytön isä ja kotoisin Vaasasta. Toimin tällä hetkellä ammatillisessa oppilaitoksessa opettajan virassa, toimipaikkoina Seinäjoki sekä Vaasa. Työssäni opetan maarakennus- ja infra-alan koulutuksissa, toimin liikenneopettajana, ammattipätevyyskouluttajana ja muovihitsausalan asiantuntijana sekä kouluttajana.

Politiikkaan aktivoituminen on omalla kohdallani pitkän harkinnan kautta tehty päätös. Liberaalipuolueen arvopohja vastaakin parhaiten miten tunnen ja ajattelen. Puolustan ja haluan edistää aatteellisesti yksityisyyden suojaa sekä haluan parantaa yksilön vapautta päättää omista asioistaan.

Suoraselkäisenä pohjalaisena rehellisyys kuuluu osana arvomaailmaani ja poliittista epärehellisyyttä on suomessa valitettavan paljon, varsinkin näin vaalien alla. Päätösten tekeminen vaatii onnistuakseen rehellisyyttä, kokonaiskuvan hahmottamista, parhaan käytettävissä olevan senhetkisen tiedon ja heinäntekojärjen käyttöä. Omassa poliittisessa toiminnassa näistä edellä mainituista periaatteista kiinni pitäminen on ainut ”vaalilupaus” jonka annan.

Ehdokkaan vaalikonevastauksia

  • Sähköposti

    tero.koski
    @liberaalipuolue.fi