249 Eliisa Kuusama

opiskelija

Uudenmaan vaalipiiri

Olen 27-vuotias turvallisuusalan ja riskienhallinnan opiskelija, äiti ja Liberaalipuolueen eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla.

Korkeakouluopintojeni ohessa olen tehnyt laajasti töitä turvallisuusalalla eri tehtävissä, ja työurani alussa ehdin toimia pari vuotta myös henkilökohtaisena avustajana. Olen aktiivinen liikunta- ja yhdistysihminen, ja toiminut useamman kamppailulajiseuran hallituksessa, ja löytyy kamppailuharrastuksesta arvokisasijoituksia ulkomailtakin. Nykyisin minut löytää vapaa-aikanani joko keskustelemasta intohimoisesti yhteiskuntapolitiikasta, kuntosalilta tai hiihtoladulta.

Politiikassa itselleni tärkeimmät arvot ovatkin tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja turvallinen Suomi. Haluan olla rakentamassa vapaata yhteiskuntaa, jossa on mahdollista elää monimuotoisesti – emme mahdu yhteen muottiin. Yhteiskunnan tulisi keskittyä ydintehtäviinsä ja mahdollistaa kansalaisen elämä ilman massiivista byrokratiakoneistoa. Poliisin, oikeuslaitoksen ja ennaltaehkäisevän työn resurssit on turvattava.

Teesini eduskuntaan ovat:

  1. Turvallinen ja oikeudenmukainen Suomi
  2. Syrjäytymisen ehkäisy
  3. Järkeen perustuva päätöksenteko ja yhteistyö puoluetaustasta riippumatta

Ehdokkaan vaalikonevastauksia

  • Sähköposti

    eliisa.kuusama
    @liberaalipuolue.fi